U bent bouwheer

Als bouwheer wil u dat de realisatie van uw bouwproject op wieltjes loopt en dat het eindresultaat schitterend is. Het samenwerken met heel wat partijen impliceert dat u ook risico’s loopt. CEA-specialisten weten perfect tegen welke risico’s u zich moet indekken en zoeken samen met u uit welke verzekeringen voor u geknipt zijn.

Wij bieden de volgende verzekeringen aan voor bouwheren...

  ABR-verzekering

Tijdens het realiseren van een bouwproject kan er snel iets fout lopen. CEA BELGIUM stelt daarom een ABR-verzekering op maat voor, uitgewerkt door één van hun specialisten met jarenlange ervaring in de bouwsector. Samen met u maakt deze expert een persoonlijke analyse en stelt de juiste opties voor om uw bedrijf in te dekken tegen schade aan het gebouw of aan derden.

  Decenale verzekering

Deze verzekering is een 'must' voor alle partijen die gebonden zijn door de tienjarige aansprakelijkheid zoals architecten, aannemers, ingenieurs... Met deze verzekering garandeert CEA BELGIUM de herstelling van schade die zich voordoet aan een gebouw na oplevering ten gevolge van zware problemen waardoor het gebouw of een deel van het gebouw instabiel wordt of zijn stevigheid verliest.

  Voltooiingswaarborg Wet Breyne

Elke bouwheer dient te weten dat, in het kader van de Wet Breyne, elke verkoper wettelijk verplicht is om een voltooiingswaarborg af te sluiten. Deze garantie stelt de koper veilig tegen een eventueel faillissement en garandeert hem dat de oplevering van het gebouw zal gebeuren volgens de bepalingen van de overeenkomst.