U bent ontwerper

Als ontwerper van een bouwwerk draagt u heel wat verantwoordelijkheden. Omdat u bij elke opdracht moet samenwerken met heel wat partijen is goed verzekerd zijn tegen alle mogelijke risico’s beslist geen overbodige luxe. CEA BELGIUM kan bogen op jarenlange internationale ervaring in de bouwsector en stelt u specialisten ter beschikking die ervoor zorgen dat u optimaal verzekerd wordt.

Wij bieden de volgende verzekeringen aan voor de ontwerpende partij...

  Beroepsaansprakelijkheid

Stel de financiële gezondheid of zelfs het voortbestaan van uw onderneming veilig en dek u in tegen schade aan derden ten gevolge van professionele fouten binnen het bouwbedrijf. De specialisten van CEA BELGIUM verlenen u graag persoonlijke assistentie en ontwerpen voor u een 'tailormade' oplossing, helemaal afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijf.

  ABR-verzekering

Tijdens het realiseren van een bouwproject kan er snel iets fout lopen. CEA BELGIUM stelt daarom een ABR-verzekering op maat voor, uitgewerkt door één van hun specialisten met jarenlange ervaring in de bouwsector. Samen met u maakt deze expert een persoonlijke analyse en stelt de juiste opties voor om uw bedrijf in te dekken tegen schade aan het gebouw of aan derden.

  Decenale verzekering

Deze verzekering is een 'must' voor alle partijen die gebonden zijn door de tienjarige aansprakelijkheid zoals architecten, aannemers, ingenieurs... Met deze verzekering garandeert CEA BELGIUM de herstelling van schade die zich voordoet aan een gebouw na oplevering ten gevolge van zware problemen waardoor het gebouw of een deel van het gebouw instabiel wordt of zijn stevigheid verliest.