U bent uitvoerder

Als u zich engageert als uitvoerder van een bouwproject, hetzij als aannemer of onderaannemer, is het aangewezen om een aantal welbepaalde verzekeringen af te sluiten. Als verzekeringsspecialist in de bouwsector kan CEA BELGIUM u veel meer bieden dan de standaardformules. Uw persoonlijke adviseur legt u alle interessante opties uit om uw bedrijf nog beter te beschermen.

Wij bieden de volgende verzekeringen aan voor uitvoerders...

  ABR-verzekering

Tijdens het realiseren van een bouwproject kan er snel iets fout lopen. CEA BELGIUM stelt daarom een ABR-verzekering op maat voor, uitgewerkt door één van hun specialisten met jarenlange ervaring in de bouwsector. Samen met u maakt deze expert een persoonlijke analyse en stelt de juiste opties voor om uw bedrijf in te dekken tegen schade aan het gebouw of aan derden.

  Decenale verzekering

Deze verzekering is een 'must' voor alle partijen die gebonden zijn door de tienjarige aansprakelijkheid zoals architecten, aannemers, ingenieurs... Met deze verzekering garandeert CEA BELGIUM de herstelling van schade die zich voordoet aan een gebouw na oplevering ten gevolge van zware problemen waardoor het gebouw of een deel van het gebouw instabiel wordt of zijn stevigheid verliest.