Bied je klant de Wet Breyne aan via CEA BELGIUM

Je wilt als verzekeringsmakelaar of bank aan projectontwikkelaars de voltooiingswaarborg Wet Breyne aanbieden? Het kan via een samenwerking met CEA BELGIUM.

Computerwerk
White Circles Header
Corner Groen

REKEN OP ONS ALS MAKELAAR

Je klant is op zoek naar een voordelige en snelle oplossing voor de voltooiingswaarborg Wet Breyne? Wij kunnen het verzekeringstraject van je overnemen. Jij tevreden, klant tevreden.

Corner Groen

Bouw op ons als bank

Wordt meer dan de financier. Kies voor een samenwerking met CEA BELGIUM en ontzorg jouw klanten op meerdere vlakken.

Building Confidence
Green Line

MEER DAN EEN MAKELAAR

Building confidence, dat is onze belofte aan jou.

Ongeacht of je een bouwprofessional, bank of makelaar bent. Hoe wij het verschil maken? Door jarenlang expertise op te bouwen, weten wij maar al te goed hoe de markt in elkaar zit en waar jij van wakker ligt. Bij ons komt een verzekering altijd mét advies. Wij willen vertrouwen creëren en een langetermijnsrelatie uitbouwen.

Je kan op verschillende manieren met ons samenwerken. We kunnen het traject van je overnemen, rechtstreeks met de projectontwikkelaar. Behoud je liever zelf het contact? Geen probleem.

Zo werkt CEA Belgium:

01.

BETROUWBARE VERZEKERAARS

Onze experten onderhandelen enkel met verzekeraars met een bewezen solvabiliteit en track record. Waaronder verzekeraars die de Wet Breyne exclusief via ons aanbieden.

02.

ONAFHANKELIJK ADVIES

Ondanks onze nauwe samenwerking met de verzekeraars, werken we volledig onafhankelijk. Onze juridische experten treden op als bemiddelaar en verdedigen de wensen en belangen van jouw klant.

03.

SNELLE SERVICE

De kredietwaardigheid van de projectontwikkelaar wordt altijd onderzocht. Onze ervaren experten weten wat belangrijk is voor projectontwikkelaars en voeren dit traject efficiënt uit. Zo kan jij jouw klant snel een offerte bezorgen.