Projectontwikkelaar?
Regel hier snel en slim je Wet Breyne

De Wet Breyne, ook gekend als de Woningbouwwet, garandeert de toekomstige koper(s) van een woning op plan transparantie en opleveringszekerheid. Projectontwikkelaars zijn verplicht om een voltooiingswaarborg af te sluiten. Als gespecialiseerde makelaar in bouwverzekeringen biedt CEA BELGIUM je het beste en snelste voorstel.

Man Gives Hand
White Circles Header
  • Voordelig: betaal een bijzonder competitief tarief
  • Snelle advisering en service: ontvang attesten binnen 24 uur
  • Duidelijke premiekosten: betaal vooraf een vast tarief
  • Geen impact op kredietlijn

01.

Een competitief tarief

De Wet Breyne sluit je graag zo voordelig mogelijk af. Als verzekeringsmakelaar hebben wij volledig zicht op de gangbare markttarieven. Onze experten onderhandelen tot in detail met verzekeraars die een bewezen solvabiliteit en track record hebben. Het resultaat: jij ontvangt het beste tarief.

Ook is het bij CEA BELGIUM mogelijk om een belangrijke faciliteit te onderschrijven, om zo meerdere projecten te waarborgen.

02.

Snelle advisering en service

Wij garanderen dat het verzekeringsattest op tijd bij de notaris ligt. De ondertekening van verkoopaktes loopt hierdoor geen vertraging op.

03.

Vast tarief

Bij ons betaal je voor de voltooiingswaarborg Wet Breyne altijd een vast tarief. Loopt het project uit? Dan betaal je dus geen extra verzekeringspremie. Hoe je project ook loopt, de premiekosten blijven gelijk.

04.

Geen impact op de kredietlijn

In tegenstelling tot bij de bank, heeft het afsluiten van de Wet Breyne via ons geen invloed op je kredietlijn. De verzekeringspremie verlaagt jouw investeringsbudget dus niet.

Snel een
offerte nodig?

Nathalie Nolf

Nathalie gidst je graag verder:

Nathalie Nolf – Business development manager
+ 32 479 56 54 34

Klant Aan Het Woord

 Pascale Truyens
YouStone

“CEA Belgium heeft mij uitstekend geholpen met hun kennis en persoonlijke service, ze denken mee met mij als klant. Ze zijn er niet alleen met woorden, maar ook met daden.”

 

Green Corner

Waarom kiezen voor CEA BELGIUM?

CEA BELGIUM werkt volledig onafhankelijk. We treden op als bemiddelaar en verdedigen jouw belangen en wensen bij de verzekeraars. Van onze experten ontvang je niet zomaar een polis: je ontvangt een polis mét advies. Zo maak jij uiteindelijk de beste keuze die volledig aansluit op jouw situatie.

Alles onder één dak:
ook ABR- en decenale verzekering

Meteen ook een ABR- en decenale verzekering afsluiten? Het kan maar zo gemakkelijk zijn.

Omgekeerde L Groen

VEELGESTELDE VRAGEN

Op welk moment moeten we de wet Breyne onderschrijven ?

De borgstellingsovereenkomst moet afgesloten worden vooraleer de aankoopakte bij de notaris wordt verleden. 

Hoe wordt de premie berekend?

% op de bouwkost inclusief erelonen exclusief BTW
– exclusief verzekeringstaks
– fix bedrag op voorhand te betalen, niet volgens afbouw
– geen bijkomende kosten, geen verrassingen
– in het algemeen lager dan tarieven via de bank
– verschillend systeem t.o.v. de bank : geen administratieve rompslomp

Hoe moeten we de attesten opvragen?

Bij het verlijden van de aankoopakte bij de notaris eist de notaris een attest voor de waarborg door de Wet Breyne.  Het snel afleveren van correcte attesten is een noodzaak en dus een absolute prioriteit voor ons. Wij hebben ons systeem zodanig opgezet dat de aanvraag soepel en eenvoudig verloopt.

Hoe dek je je in tegen bouwfouten als architect?

Het aantal schadegevallen in de bouw neemt jaarlijks toe. Waar moet je als architect op letten? Een gesprek met architect Vincent Van Den Broecke, Metier Experten. NEWSVincent Van Den Broecke, Metier Experten"Probeer als architect altijd...

Lees meer