Onze Partners
Bvs Vzw Bv

De Beroepsvereniging van de Vastgoedsector (BVS) vertegenwoordigt de belangrijkste vastgoedontwikkelaars, verkavelaars en vastgoedbeleggers van België. We houden ons uitsluitend bezig met de studie, de bescherming en de ontwikkeling van de beroepsbelangen van onze leden. We onderzoeken de Belgische vastgoedmarkt en de factoren die deze beïnvloeden. We promoten en steunen alle wettelijke en administratieve maatregelen die gunstig zijn voor de vastgoedsector. We vertegenwoordigen onze leden bij de federale en regionale overheden, werken samen met de openbare instanties en geven hen advies in alle professionele zaken, zowel technisch, juridisch als financieel.

Nav Logo

Netwerk Architecten Vlaanderen is met meer dan 6.000 aangesloten architecten de community voor architecten. Aan de hand van kennis, tools en inspiratie willen we architecten helpen beter te creëren, ondernemen en leven. De wereld van de bouw is complex en continu in verandering. NAV focust zich op het ontzorgen van de architect en hen de mogelijkheden geven om hun stempel op de wereld te drukken.

Chez Nous Logo

Meer dan ooit is Chez Nous Cannes geëvolueerd tot een community van c-level bouw- en vastgoedprofessionals die nieuwe ideeën kunnen uitwisselen over de uitdagingen waarmee de bouw- en ontwikkelingssector wordt geconfronteerd. Denk bijvoorbeeld aan de Europese Green Deal, de evolutie naar smart cities, de impact van de bouwshift, de voortdurende focus op duurzaamheid en innovatie, toenemende digitalisering, PropTech, …

Look And Fin Logo

 

Look&Fin is een crowdlendingplatform (erkend als AFP) dat vastgoedprofessionals: vastgoedhandelaars, projectontwikkelaars, verkavelaars, enz., in staat stelt fondsen te lenen om hun projecten te financieren tegen de beste voorwaarden vanaf 4% per jaar (exclusief de kosten van het platform). Look&Fin kan tot 90% van een project financieren en staat een vervroegde terugbetaling zonder kosten toe. In 10 jaar tijd heeft Look&Fin meer dan € 225 miljoen aan financieringen gestructureerd voor meer dan 100 professionals uit de sector.