12 februari 2023

CEA Belgium verhuist naar nieuwe locatie in Tour&Taxis.

White Circles Blog
Michel

GESCHREVEN DOOR

Michel Van Droogenbroek,
Managing Director van CEA Belgium

CEA Belgium wil verdere groei realiseren in de Belgische markt van bouwverzekeringen.

CEA Belgium wil verdere groei realiseren in de Belgische markt van bouwverzekeringen. Hierbij hoort ook een nieuwe locatie, met een betere bereikbaarheid en centraler gelegen, in het hart van Brussel! In het Koninklijk Pakhuis op de site van Tour & Taxis vonden we een inspirerend, prachtig kantoor. Het biedt onze medewerkers een aangename kantooromgeving met vele sport- en ontspanningsmogelijkheden en zelfs een park van 9 hectare. Tour & Taxis is een vooruitstrevende wijk die naast het Koninklijk Pakhuis nog andere iconische gebouwen telt zoals de Gare Maritime die met haar food hall, bars, voedselmarkten, terrassen en winkels een echte stad binnen de stad vormt. Een site die bruist en dus zorgt voor veel energie!

Daarnaast willen we met CEA-Belgium onze positionering scherper stellen zodat het duidelijk is voor onze klanten wat we voor hen kunnen betekenen. Building Confidence is onze belofte aan de klanten. Bij CEA BELGIUM zijn we namelijk meer dan makelaars. We zijn gidsen. Met onze expertise enerzijds en ons onafhankelijk en persoonlijk advies anderzijds loodsen we je door het complexe gebeuren van bouwverzekeringen. Zo willen we vertrouwen creëren en ook een langetermijnsrelatie uitbouwen.   

 

Onze belofte verzekert de volgende waarden: 

Vertrouwen
Bij CEA BELGIUM staat vertrouwen centraal. In het hele verzekeringsproces word je persoonlijk begeleid en krijg je eerlijk advies. Onze expert is jouw vaste aanspreekpunt waarop je nu en later kan bouwen.  

Expertise
Ons team bestaat grotendeels uit juridische experten met jarenlange ervaring en een grondige kennis van de verzekeringsmarkt en -producten.

 

Onafhankelijk
Wij treden op als bemiddelaar en verdedigen jouw belangen en wensen. Je krijgt de keuze uit verschillende verzekeraars die een bewezen solvabiliteit en track record hebben en bovendien garant staan voor een snelle schadeafhandeling. 

Waarom kiezen voor CEA BELGIUM? 

Bij ons ontvang je niet zomaar een polis: je ontvangt een polis mét advies. Onze experten zijn kritisch en denken graag met je mee, maar zijn ook flexibel wanneer dat moet. Op die manier kunnen we je altijd een passend én voordelig voorstel bieden. 

 

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF!

Op de hoogte blijven?

BUILDING
CONFIDENCE

Michel

Michel gidst je graag verder:

Michel Van Droogenbroek – Managing Director
+32(0)2 761 94 07