08 juni 2023

YouStone Pascale Truyens: ‘CEA Belgium, een meerwaarde als partner voor jouw bouwverzekeringen.’

White Circles Blog
You Stone

KLANT AAN HET WOORD

Pascale Truyens,
YouStone

“CEA Belgium heeft mij uitstekend geholpen met hun kennis en persoonlijke service, ze denken mee met mij als klant. Ze zijn er niet alleen met woorden, maar ook met daden.”

Pascale Truyens: ‘CEA Belgium, een meerwaarde als partner voor jouw bouwverzekeringen.’

Als klant ben ik zeer tevreden over de samenwerking met CEA Belgium. Ik heb een zeer goede ervaring met hun dienstverlening, en ik zou CEA Belgium zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar een betrouwbare partner voor hun bouwverzekeringen.

Wat ik het meest waardeer aan de samenwerking met CEA Belgium, is hun kennis van zaken en persoonlijke service. Ze kennen de markt, zijn een specialist als het gaat over bouwverzekeringen en ze zijn altijd bereid om te helpen en mee te denken met ons als klant. Dit heeft me al verschillende keren geholpen om de juiste beslissingen te nemen en me veilig te voelen in de verzekering van onze bouwprojecten.

Wat ik ook op prijs stel is dat CEA Belgium niet alleen bijstand verleent met woorden, maar ook met daden. Ze staan altijd klaar om de juiste oplossingen te vinden voor mijn specifieke situatie.

Daarom kan ik CEA Belgium van harte aanbevelen als een uitstekende partner voor bouwverzekeringen. Hun kennis, persoonlijke service en praktische ondersteuning hebben mij al enorm geholpen en ik ben ervan overtuigd dat de samenwerking met CEA Belgium ook voor collega ontwikkelaars een echte meerwaarde kan betekenen.

Over YouStone:

We zijn een vastgoedontwikkelaar die aandachtig de marktevoluties volgt. We willen een relevant antwoord bieden op elk niveau: Architecturaal (micro), Stedenbouwkundig (meso), Breedmaatschappelijk (macro)

Onze visie op vastgoedontwikkeling is gestoeld op twee principes : een frisse look geven aan verouderde dorps- en stadsgezichten én gepast inbreiden en/of verdichten waar mogelijk. Projecten moeten logisch zijn en natuurlijk aanvoelen – alsof ze er altijd op die manier hebben gestaan. Complexiteit is geen probleem maar een uitdaging. De ligging binnen de Vlaamse stedelijke en gemeentelijke woonkernen is voor ons wél bepalend.

“YouStone brings you(r) home” – We willen gezinnen laten genieten van een thuis die voldoet aan alle hedendaagse eisen omtrent comfort en duurzaamheid. De projecten moeten voor alle betrokkenen een opwaardering betekenen van de (levens)kwaliteit, maar moeten vooral een aangename plek om te wonen, werken, winkelen en wandelen zijn.

YouStone richt zich bewust op middelgrote projecten tussen 10 en 30 units. We overstijgen de capaciteit van de lokale middenstander, maar blijven uit het vaarwater van de institutionele vastgoedreuzen. We werken met dezelfde professionaliteit als de grote spelers zonder hun organisatiestructuur over te nemen. Deze schaalbenadering zorgt voor een spreiding van risico’s én voor interessante investeringsproducten.

 

SCHRIJF JE IN OP ONZE NIEUWSBRIEF!

Op de hoogte blijven?